Alla inlägg under september 2010

Av moom82 - 8 september 2010 21:17

Jaha, vad har man gjort idag då??


Var på planerings eftermiddag på jobbet där vi skulle diskutera förbättringar.. Tyckte mest att det klagades istället för att lösa saker.. En positiv sak var smörgåstårtan, det går ju alltid ner  !..


Mötte upp gubben min, och fick skjuts hem...  Kan ju inte bli bättre..

Ikväll har vi väll inte gjort något speciellt. Lite middag, myst i soffan och kollat på idol..

Blev lite besviken, såg ingen rolig människa om man får vara elak. Tyckte att dem flesta sjöng bra.. Men dem som kanske inte sjunger så jättebra lyste med sin frånvaro.. Eller så missade vi dem helt och hållet...


Gubbens bror sov över till idag.. Kul att han hälsa på, tråkiga var att gubben jobbade så hans brorsa åkte hem rätt tidigt men kommer upp en helg så vi alla kan umgås.. Han är så välkommen  .


Vi skulle gått på promis idag men ingen av oss hade lust så det blev som sagt soffan istället... Inte dåligt det heller...


Nej nu har jag inget mer att berätta..


Ha det gott..

Av moom82 - 7 september 2010 21:33

Var hos läkaren pga ryggen.. Blir att vara hemma 2 veckor och vila, röra mig mycket och inte lyfta!... F*n va kul !..


Städat och fixat lite hemma.. Så nu är det fint igen...


Min fina Helge (bästa kompis) kom på besök, var så länge sedan.. Alltid roligt att träffa henne.. Så skönt att det kan gå hur lång tid som helst men det är alltid likadant när vi träffas. Skrattade så jag fick tårar när vi pratade minnen..


Sen har vi gubbens lillebror på besök från Norrköping!.. Han stannar till imorn iallafall. Kul att han kommer och hälsar på. Nu sitter dem och kollar bilar på blocket.. Skönt att ha en blogg och roa sig med då ..


Imorn blir det planeringsdag på jobbet.. Ska bli intressant!.. Har ingen lust att gå men måste det..


Har idag suttit och försökt komma på vad jag vill plugga. På ett sätt så skulle det vara kul att vara kvar i vården, men mycket lutar åt att göra något helt annat.. Men då är problemet vad det skulle vara???? Väldigt svårt, hur kommer man fram till det? Antar att med tiden så kommer man på det.


Nej nu ska jag mysa lite i soffan..


Ha det gott..

Av moom82 - 6 september 2010 21:23

Idag var en väldigt dålig dag.. Har jobbat helgen och har på bästa sätt försökt underlätta mina kolleger. Pga min rygg så ska jag inte lyfta tungt. Så jag har haft hand om köket. Har hjälp till lite i patientvården men det var inte lätt, för vårdtyngden är väldigt tung just nu. Idag kom jag till jobbet och fick gå in till chefen på en gång. Där fick jag höra att dem jag jobbat med i helgen inte tyckte jag gjort så mycket. Det kändes jätte tungt att höra då jag gjorde många saker som underlättade för dem. Bla annat dokumenterade som kan ta tid.

Har mått dåligt hela dagen och ville bara hem. Dessutom så funkar det inte att jobba för att det gör så satans j*vla ont i ryggen. Måste gå till läkare för att bli sjukskriven och börja gå till sjukgymnast för att träna min rygg... F*n att det aldrig tar slut. Är så trött på att ha ont. Men men vad gör man?? Kan tyvärr inte göra så mycket. Jag har känt mig som en belastning på jobbet pga min smärta, tror att det var därför jag blev så ledsen när jag fick höra vad dem sagt. Eftersom jag försökt att klara mig själv. Sen att dem valde att gå till chefen och inte till mig.. Varför inte ta det med den det handlar om?...


Barnen är hos deras pappa denna vecka.. Väldigt tomt är det utan dem..


Behövde skriva av lite..


Ha det gott

Av moom82 - 3 september 2010 16:23

Idag har syrran och Panda varit här.. Vi åt lunch, fikade, myste i soffan och fikade igen !... Alltid lika trevligt att ha dem här. Panda kröp efter mina ungar och lekte med dem. Kul att hon hänger med dem.. Verkade som alla 3 hade roligt..


Snart kommer min gubbe hem, har saknat honom sååå mycket idag.


Skönt att det är helg nu så man kan mysa hela familjen. Tyvärr jobbar jag, men det är min korta helg så jag hinner se familjen lite iallafall...


Snart ska jag börja med maten.. Känner mig rastlös i kroppen..

Har ett helt j*vla berg med kläder som ska vikas och stoppas in i garderoben... Har varken ork eller lust med det nu...


Har sån huvudvärk just nu, känns som det är sånt väder..


Nej nu blir det mat..


Skriver mer sen eller imorn..


Ha det gott

Av moom82 - 2 september 2010 19:51

Nu är det mys med hela familjen ...

Vi har ätit en jätte god middag med kyckling..

Nu blir det bad, så vi blir rena och fina..

Funderar på att ha barnen hemma imorn så vi kan göra något tillsammans. Jobbar ju i helgen så då ser man ju knappt familjen..

Barnen ritar, gubben kollar tv och jag skriver här.. Vet inte om någon läser men det är skönt att skriva lite..


Nej, nu blir det bad !...


Ha det gott

Av moom82 - 2 september 2010 10:40

Hemma själv idag oxå..

Inte roligt att vara hemma själv nuförtiden. Van att ha barnen hemma när jag är ledig från jobbet. Men nu när sonen börjat skolan så kan man inte ha dem hemma som förrut.


Känns som mobilen varit fastklistrad hela morgonen vid örat.. Ringt och jagat massor av människor men nu är det klart.. Äntligen!..


Nu har jag bokat tid för halkbana, så det går fram litegrann .. Snart kanske man har körkortet i handen, skulle inte vara dumt.


Denna vecka har gått jätte fort.. Snart är jobbhelgen här, bläääää... Inget att se fram emot men vad gör man.. Bara att bita ihop!.


Nu ska jag städa och fixa här hemma innan gubben och trollen kommer hem ..


Imorn kommer syrran och Panda på besök...


Skriver mer sen, ha det gott..

Presentation

Antal besök =)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Gästboken.. =)

Bloggar jag följer =)

Tips på sidor

Fråga mig

6 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards